«Έδεσε» τον Αράνγις η Λεβερκούζεν

Στην επέκταση της συνεργασία τους μέχρι το 2023 προχώρησαν Λεβερκούζεν και Τσαρλς Αράνγις. 

Στην επέκταση της συνεργασία τους μέχρι το 2023 προχώρησαν Λεβερκούζεν και Τσαρλς Αράνγις. 

Το συμβόλαιο του Χιλιανού χαφ ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι και ήδη είχε μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου. Τελικά, όχι μόνο δεν θα μετακομίσει στο Μόναχο, αλλά θα παραμείνει στη Λεβερκούζεν μέχρι το 2023.

«Έχω βιώσει πολλά πράγματα εδώ, έπαιξα σε μεγάλα παιχνίδια, με σπουδαίους συμπαίκτες. Ο σύλλογος και όλα τα μέλη του προσωπικού με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και μου έδωσαν την αίσθηση ότι είμαι ευπρόσδεκτος εδώ. Ειδικά στο ξεκίνημα, όπου δεν ήμουν σε θέση να αγωνιστώ λόγω της ρήξης που είχαν υποστεί στον αχιλλείο τένοντα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο τα επόμενα τρία χρόνια», δήλωσε ο Αράνγις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο 31χρονος Χιλιανός μετακόμισε στη Λεβερκούζεν το 2015 και εφόσον εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο θα μετρά 8 σεζόν στη γερμανική ομάδα. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 101 συμμετοχές και 8 γκολ.

«Είχαμε καλές συζητήσεις με τον Τσαρλς τις τελευταίες εβδομάδες και η επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε. Ο Τσαρλς είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Το γεγονός ότι καταφέραμε να συμφωνήσουμε και πάλι για ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο αντικατοπτρίζει την αμοιβαία εμπιστοσύνη που υπάρχει», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Ρούντι Φέλερ. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.