Tίμο Βέρνερ: «Θέλουμε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα»

Ο επιθετικός της Λειψίας Τίμο Βέρνερ, βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του και εφέτος εντυπωσιάζει, αποτελώντας μεταγραφικό στόχο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Προς το παρόν περιορίζεται σε προπονήσεις με μικρά γκρουπ και περιμένει να επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε στο επίσημο site της UEFA, για το πώς βιώνει αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει ολόκληρος ο πλανήτης.   

– Πώς χειρίζεσαι την τρέχουσα κατάσταση;
 Όλα είναι καλά για μένα. Είμαι υγιής, όλοι οι δικοί μου άνθρωποι είναι υγιείς. Όλοι πρέπει να κάνουν το καλύτερο μέσα σε αυτό το περιβάλλον. Είναι μια ασυνήθιστη κατάσταση για όλους, αλλά επιστρέφουμε αργά σε φυσιολογική κατάσταση και ελπίζουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί επίσης να λειτουργήσει σύντομα.

– Πώς διατήρησες τον εαυτό σου σε φόρμα όλο αυτό το διάστημα; Βρήκες δύσκολη σας την ατομική προπόνηση μέσα στο περιβάλλον απομόνωσης;

Στην αρχή ήταν ωραίο να έχω λίγες διακοπές, αλλά στη συνέχεια είχαμε γρήγορα ένα χρονοδιάγραμμα από το κλαμπ, το οποίο εκτέλεσα. Μου άρεσε που μπορέσαμε να προπονηθούμε ξανά σε μικρές ομάδες και αυτό ήταν πολύ καλύτερο από το ατομικό τρέξιμο.

Έχεις κήπο ή βεράντα όπου μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο;

Έχω μπαλκόνι. Χτυπούσα μια μπάλα από μέσα προς τα έξω, υπήρχε χώρος γι΄αυτό, αλλά όχι για να σκοράρεις!

Έκανες βιντεοκλήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου; Έχεις επίσης επικοινωνήσει με τους συμπαίκτες σου;

Φυσικά. Παίζουμε επίσης και παιχνίδια στον υπολογιστή  και κάναμε επίσης κλήσεις στην και μιλούσαμε ομαδικά, κάναμε και μερικά βίντεο. Λίγα αστεία, για μία ή δύο ημέρες, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό όταν είσαι συνεχώς σπίτι. Όταν ζεις πολύ μακριά από την οικογένειά σου είναι δύσκολο.

– Έχεις επικοινωνήσει καθόλου με τον προπονητή;

Ναι, μας στέλνει τακτικά μηνύματα για να ελέγχει πώς κάνουμε προπονήσεις και να πούμε ότι πρέπει να παραμείνουμε θετικοί, ότι θα ξαναρχίσουμε αναμφίβολα τη σεζόν.

– Ανυπομονείτε να ξαναρχίσει η ποδοσφαιρική δράση;

Το καλύτερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο. Δεν θα το έχουμε αυτό όταν ξεκινήσουμε ξανά. Αυτό που είναι ξεχωριστό και αυτό που μας ξεχωρίζει σαν επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες παίκτες είναι ότι έχουμε 40.000 ή 50.000 άτομα στο γήπεδο που μας γεμίζουν χαρά.

Από την άλλη πλευρά, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει ούτως ή άλλως και θέλουμε να ξαναρχίσουμε αυτή τη σεζόν επειδή μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και έχουμε σημειώσει πολύ σημαντική πρόοδο μέχρι τώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.