Τα γούρια δεν βοήθησαν την Κολωνία (video & pic)

Η Κολωνία προηγήθηκε 2-0 της Μάιντς αλλά οι φιλοξενούμενοι, δίκαια πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2. 

Οι οπαδοί της Κολωνίας έκαναν ένα δώρο στην ομάδα. Στην Ανατολική κερκίδα του γηπέδου της ομάδας βρίσκονταν 1300 γούρια οπαδών σαν βοήθεια σε αυτό το περίεργο αλλά αναγκαίο restart της Μπουντεσλίγκα με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο στον αγώνα με την Μάιντς και γρήγορα κέρδισαν πέναλτι. Ο παίκτης που το κέρδισε, ο Ουτ το εκτέλεσε και από το 6ο λεπτό οι “τράγοι” πήραν το προβάδισμα στον αγώνα. Η Μάιντς είχε τις καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο αλλά το αποτέλεσμα έμεινε στο 0-1. 

Στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν κι άλλο τέρμα. Μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο Ντρέξλερ έκανε την σέντρα και ο Κάιντς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0. Aπό εκεί και πέρα όμως η τύχη δεν βοήθησε την Κολωνία. 

Άμεσα οι φιλοξενούμενοι έκαναν αλλαγή και τι άλλαγή! Ο Αγουονίγι μπήκε στο γήπεδο στο 56ο λεπτό και μείωσε στο 61ο λεπτό με την βοήθεια της τύχης. Η πίεση αυξήθηκε από την Μάιντς η οποία τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με την ατομική προσπάθεια του Κουντέ στο 72ο λεπτό του αγώνα. Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε. Ευκαιρίες για τη νίκη είχαν και οι δύο ομάδες αλλά τελικά μοιράστηκαν τους βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.