Κάι Χάβερτζ: Αυτόν τον παίκτη ποιος θα τον πάρει; 

Ο Kάι Χάβερτζ ήταν στο επίκεντρο ακόμη και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Μπάγερ Λεβαρκούζεν με τη Βέρντερ στη Βρέμη… Και παρέμεινε ως το τέλος.

Ο 20χρονος έχει συνδεθεί τους τελευταίους μήνες με…πάρτε βαθιά ανάσα, Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο επιθετικός μέσος θα μπορούσε να κοστίσει σε οποιαδήποτε ομάδα ακόμη και 100 εκατομμύρια ευρώ και αν δεν είχαμε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία, μετά την απόδοση του σε αυτή την αναμέτρηση το ποσό που θα ζητούσε η ομάδα του θα ανέβαινε κι άλλο! Μέσα σε ένα πεντάλεπτο επετεύχθησαν τρία γκολ, τα δύο για την Λεβερκούζεν, με τον ίδιο δράστη. Τον Κάι Χάβερτζ, ο οποίος έφτασε τα 6 γκολ μέσα στο 2020.

16 – In all competitions, no #Bundesliga player has been involved in more goals in 2020 than @kaihavertz29 (16, 9 goals & 7 assists). Star. #SVWB04 @bayer04_en pic.twitter.com/H0Wnhjmq5U

Συνολικά έχει συμμετοχή σε 16 γκολ (9 γκολ, 7 ασίστ) της ομάδας του μέσα στο 2020, σε όλες τις διοργανώσεις. Κανείς άλλος παίκτης της Μπουντσλίγκα δεν έχει περισσότερα. Και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει συμμετοχή σε 7 γκολ ( 5 γκολ, 2 ασίστ), τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή. Eπίσης η Μπάγερ Λεβερκούζεν, για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2006 με αντίπαλο τη Χέρτα, πέτυχε τρία γκολ με ισάριθμες κεφαλιές. Τότε ήταν ο Κάρστεν Ράμελο, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Ζουάν που είχαν πετύχει γκολ με τον ίδιο τρόπο. 
 

Σημαντική η βραδιά και για τον Βίρτζ που έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην πρώτη ομάδα στην ιστορία της Μπάγερ (17 χρόνων και 15 ημερών) και ο τρίτος στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα, πίσω μόνο από τον Σαχίν και τον Μπίσεκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.