Στην επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα, η απόδοση του πέρασε απαρατήρητη. Είχε τις λιγότερες επαφές από οποιονδήποτε άλλον συμπαίκτη του στη Μπάγερν (33) και μόλις δύο τελικές προσπάθειες.

Σε μία από ατές τις δύο σκόραρε και κατάφερε κάτι μοναδικό. Έφτασε τα 40 γκολ, για 5η συνεχόμενη σεζόν. Όταν για πάνω από μία δεκαετία έχουμε το δίπολο Μέσι και Ρονάλντο, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου πολλές φορές προσπάθησαν να βάλουν ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, κάποιους παίκτες. Νεϊμάρ, Σαλάχ, Σουάρες, Μπέιλ, αλλά κανένας δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει μια τέτοια πρόκληση.

Γι ‘αυτό ακριβώς, το επίτευγμα του Πολωνού επιθετικού έχει τόσο μεγάλο βάρος. Ο Λεβαντόφσκι είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος επιθετικός στη σύγχρονη εποχή και έχει αποδείξει με συνέπεια την ποιότητά του,  σεζόν με σεζόν δείχνει απαράμιλλη σταθερότητα.  

Αλλά τα νούμερα του την τελευταία πενταετία, τον οδήγησαν σε ένα άλλο επίπεδο εκεί που κινούνται μόνο οι Μέσι, Ρονάλντο.
Δεν αφορά μόνο την ευχέρεια του στο σκοράρισμα. Στα 31 του χρόνια, χρειάζεται πολύ μεγάλη αφοσίωση για να διατηρήσεις τέτοιο επίπεδο φυσικής κατάστασης, να αποφύγεις τραυματισμούς και να κάνεις σχεδόν πάντα έντονη την παρουσία σου. Αυτό το επίπεδο αφοσίωσης και ψυχικής δύναμης δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχει κατά μέσο όρο κάτι παραπάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι, φτάνοντας τα 40 σε μόνο 34 εμφανίσεις. Είναι τόσο μεγάλα τα επιτεύγματα του που τον καθιστούν άξιο να βρίσκεται στην παρέα του Ρονάλντο και του Μέσι.