Ντόρτμουντ: Η ρήτρα κρατάει τον Χάαλαντ στη Βεστφαλία

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της Ντόρτμουντ, καθώς δεν υπάρχει τρόπος για τους ενδιαφερομένους, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της Ντόρτμουντ, καθώς δεν υπάρχει τρόπος για τους ενδιαφερομένους, προκειμένου να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η ρήτρα αποδέσμευσης του Νορβηγού επιθετικού θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι του 2022, κάτι που σημαίνει πως μέχρι τότε οι ομάδες θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ, η οποία ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει. 

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό έχει δείξει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν διατεθειμένη να ξεκινήσει άμεσα επαφές για την απόκτησή του. Πλέον, μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, θα πρέπει τόσο η “Βασίλισσα” της Ευρώπης, όσο και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι να περιμένουν μέχρι το 2022 και να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, δαπανώντας 75 εκατομμύρια ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.