Η Άουγκσμπουργκ νίκησε 3-0 την Σάλκε εκτός έδρας. Εύκολη νίκη για τους Βαυαρούς που νίκησαν μετά από οκτώ ματς την Σάλκε και πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η Σάλκε είναι πλέον χωρίς νίκη για εννέα ματς. 

Τόσο η Σάλκε όσο και η Άουγκσμπουργκ δεν είχαν καλή ψυχολογία πριν την εκκίνηση του αγώνα. Η Σάλκε ήταν αήττητη για οκτώ αγώνες απέναντι στους Βαυαρούς αλλά και αυτό το “πλεονέκτημα” χάθηκε γρήγορα από την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λέβεν μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα. 

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις αλλά η Σάλκε βρήκε τον τρόπο να φτιάξει μια μεγάλη φάση αλλά ο Ματόντο δεν κατάφερε να νικήσει τον Λούτε. Οι Βαυαροί κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο του αγώνα. 

Η Σάλκε δεν αντέδρασε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλά λάθη στην άμυνα και ελάχιστη δημιουργία επιθετικά. Φυσιολογική εξέλιξη του αγώνα το 0-2 από τον Μπαζέι στο 76ο λεπτό ενώ ένας ακόμη παίκτης που ήρθε από τον πάγκο ο Κόρδοβα σκόραρε στις καθυστερήσεις για το τελικό 0-3. 

Σάλκε : Σούμπερτ, Κένι, Σανέ, Ναστάζιτς, Οτσίπκα, ΜακΚένι (74′ Μέρκαν), Σερντάρ (56′ Κιουτούτσου), Καλιτζούρι (77′ Μπουγιελάμπ), Σεπφ, Ματόντο (77′ Ράμαν), Γκρεγκόριτς

Άουγκσμπουργκ : Λούτε, Φράμπεργκερ, Γεντβάι, Ούντουοκαϊ, Μαξ, Κεντίρα, Γκρουέσο (83′ Όξφορντ), Ρίχτερ, Λέβεν (70′ Μοράβεκ), Βάργκας (59′ Μπαζέι), Νίντερλεχνερ (83′ Κόρδοβα)