Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ 1-4: Οι «Λύκοι» έβαλαν τέλος στο σερί (hls)

Αρχοντικό πέρασμα του συλλόγου από την Κάτω Σαξωνία από την «Μπάι Αρίνα» διασύροντας τη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν με 4-1, με τις «Ασπιρίνες» να γνωρίζουν την ήττα στο πρωτάθλημα ύστερα από 7 αγωνιστικές.

Στο πρώτο μέρος η Βόλφσμπουργκ ήλεγξε το ρυθμό, δεν άφησε χώρους στους γηπεδούχους, οι οποίοι μάταια πάσχιζαν να δημιουργήσουν ρήγματα. Λίγο προτού φύγει το 45λεπτο, οι «Λύκοι» άνοιξαν το σκορ ύστερα από υπέροχο φάουλ του Άρνολντ και δυνατή κεφαλιά του Πόνγκρατσιτς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του στην Bundesliga στο 43’. 

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πόνταραν στις στατικές φάσεις, και αφού στο 62’ ο Χράντετσκι είπε «όχι» στον Μπρέκαλο, στο 65’ ο Άρνολντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και με βοήθεια από κόντρα αντιπάλου, σημείωσε το 0-2. 

Στο 68’ ο Στέφεν σε ωραία διαμορφωμένη αντεπίθεση, πέτυχε με κεφαλιά το 0-3, με τον Ζοάο Βίκτορ να χρίζεται δημιουργός, ενώ σε γκολ-φωτοτυπία του πρώτου ημιχρόνου, έγινε το 0-4 με φάουλ του Άρνολντ και κεφαλιά του Πόνγκρατσιτς. 

Οι…σοκαρισμένοι γηπεδούχοι πέτυχαν το τελικό 1-4 με τον Μπάουμγκαρτλινγκερ στο 85’. 

Λεβερκούζεν (Μπος): Χράντετσκι, Βάιζερ (46’ Μπάουμγκαρντλινγκερ), Μπέντερ (46’ Ντράγκοβιτς), Ταψόμπα, Γουέντελ, Αράνγις, Ντεμίρμπαϊ (65’ Αλάριο), Μπελαραμπί (46’ Βιρτς), Αμίρι, Ντιαμπί (74’ Μπέιλι), Χάβερτς (αρχ.)

Βόλφσμπουργκ (Γκλάσνερ): Καστέιλς, Εμπαμπού, Πόνγκρατσιτς, Μπρουκς (83’ Κνόχε), Ρουσιγιόν, Στέφεν (76’ Μάρμους), Σλάγκερ, Άρνολντ (αρχ.), Ζοάο Βίκτορ, Μπρέκαλο (65’ Γκίντσεκ), Βέγκχορστ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.