Βέρντερ-Γκλάντμπαχ 0-0: Ζωντανή η Βρέμη (video)

Χωρίς τέρματα τελείωσε η σημερινή (26/5) αναμέτρηση στο Βεσερστάντιον, με τους γηπεδούχους, πάντως, να παίρνουν βαθμό ζωτικής σημασίας στη μάχη που δίνουν για παραμονή στη Μπουντεσλίγκα

Εξαιρετικής σημασίας βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας πήρε σήμερα (26/5) στην έδρα της η Βέρντερ Βρέμης. Μπορεί να μην σκόραρε απέναντι στην Γλάντμπαχ, σε ένα παιχνίδι που έμεινε στο “λευκό” 0-0, όμως, η ισοπαλία της έδωσε αέρα στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα και ελπίδες για τη συνέχεια για παραμονή. Όσο για τους φιλοξενούμενους, έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τη δεύτερη στη βαθμολογία Ντόρτμουντ, που ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Γκλάντμπαχ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Έπεσε, όμως, σε μια αποφασισμένη να πάρει ό,τι καλύτερο από το εντός έδρας παιχνίδι Βέρντερ. Οι ευκαιρίες, γενικώς, ήταν λίγες στην αναμέτρηση, με την Γκλάντμπαχ να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, όμως, στο γκολ δεν κατάφεραν να φτάσουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι την κατοχή της μπάλας είχαν οι φιλοξενούμενοι στο ματς, σε ποσοστό που έφτασε στο 54%, όμως, χωρίς ουσία τελικά…

Βέρντερ Βρέμης (Φλόριαν Κόχφελντ): Παβλένκα, Γκέμπρε Σελασιέ, Βελίκοβιτς, Μόισαντερ, Φριντλ, Έγκεσταϊν, Γκρος, Οσάκο (62′ Μπιτενκούρτ), Κλάασεν, Σάρτζεντ (74′ Ζέλκε), Ράσιτσα (86′ Μπάρτελς)

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Γιάντσκε (71′ Μπενσεμπαϊνί), Βεντ, Νόιχαους, Κράμερ (82′ Μπένες), Λάινερ, Στιντλ (71′ Χόφμαν), Πλεά, Τιράμ (82′ Χέρμαν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.