Ξεθύμαναν οι γηπεδούχοι μετά το 0-3 επί της Σάλκε, τρίτη ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους μετά την επανεκκίνηση-Δοκάρι οι φιλοξενούμενοι στο 61'

Αουγκσμπουργκ και Πάντερμπορν έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι, μετά τον θρίαμβο της προηγούμενης αγωνιστικής, 0-3 επί της Σάλκε, είχαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη παίζοντας, στην έδρα τους. Δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. 

Από την πλευρά της, η ουραγός της βαθμολογίας, Πάντερμπορν, υπολόγιζε μετά την επανεκκίνηση να κάνει αντεπίθεση για να μαζέψει πόντους αλλά με τους βαθμούς της ισοπαλίας δεν μπορεί να έχει τη γρήγορη βαθμολογική αναρρίχηση που ψάχνει. 

Για την Πάντερμπορν ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία (σε ισάριθμα παιχνίδια) μετά το 0-0 με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και το 1-1 με τη Χοφενχάιμ. 

Στο παιχνίδι ίσως τις πιο σημαντικές ευκαιρίες να τις είχαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 61′ ο Χόλτμαν είχε δοκάρι (με τον τερματοφύλακα της Αουγκσμπουργκ, τον Λούτε να βρίσκει νωρίτερα την μπάλα) ενώ στο 70′ ο Λούτε έκανε σπουδαία επέμβαση στο τετ-α-τετ με τον Μίκελ που είχε μπει στο παιχνίδι, πριν μερικά λεπτά, στο 62’, στη θέση Μάμπα. 

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Βάργκας (στο 54′ δεν πρόλαβε με προβολή την μπάλα) αλλά και με τον Μπάζι στο 87′. Από την προσπάθεια του Νιγηριανού, ο Ζίνγκερλ, τερματοφύλακας της Πάντερμπορν έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Η Αουγκσμπουργκ πήγε στους 31 βαθμούς και η Πάντερμπορν στους 19.