Bundesliga: “Διπλό” η Λεβερκούζεν, 3η θέση, ρεκόρ ο Χάβερτς (vid)

Με γκολ του 20χρονου Κάι Χάβερτζ, που έγινε ο πλέον νεαρός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος που σημειώνει 35 γκολ πριν συμπληρώσει τα 21έτη, η Λεβερκούζεν πήρε σπουδαία νίκη επί της Φράιμπουργκ

Συνέχεια στη δράση της Bundesliga με την 29η αγωνιστική, που ξεκίνησε με σημαντική – εκτός έδρας – νίκη της Λεβερκούζεν επί της Φράιμπουργκ, χάρη στο …. ιστορικό γκολ του Χάβερτζ στο 54′!

Η ομάδα του Πίτερ Μποζ, για πρώτη φορά έπειτα από καιρό κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και με τη νίκη αυτή προσπέρασε μεν τη Λειψία και την Γκλάντμπαχ στη μάχη για την 3η θέση αλλά με αγώνα παραπάνω. Ο 20χρονος Χάβερτζ έδωσε – και πάλι – τη λύση στην επίθεση γράφοντας ιστορία!

Κι αυτό γιατί έγινε συμπλήρωσε 35 γκολ στην κατηγορία προτού γιορτάσει τα 21α του γενέθλια! Ωστόσο, αποχώρησε τραυματίας σκορπίζοντας αγωνία στις τάξεις της ομάδας, δώδεκα λεπτά μετά το γκολ που σημείωσε. 

Για τους γηπεδούχους, ο … πόθος του πρώτου τρίποντου μετά την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης παρέμεινε ανεκπλήρωτος με την επιλογή της προτεραιότητας στην καλή ανασταλτική λειτουργία εις βάρος της επιθετικής να μην αποδίδει τα αναμενόμενα.  

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Σβόλοφ, Κούμπλερ (66′ Γκούλντε), Λίνχαρτ, Χάιντς, Γκούντερ, Σάλαι (66′ Σμιντ), Κοχ (76′ Φραντς), Χόφλερ, Γκρίφο (76′ Κουόν), Χούλερ (76′ Βάλντσμιντ), Πέτερσεν

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μποζ): Χραντέτσκι, Τα, Μπέντερ, Ντράγκοβιτς, Βιρτς (84′ Ταπσόμπα), Μπάουμγκαρτλίνκερ, Αρανγκίς, Αμίρι, Σινγκράφεν (61′ Αλάριο), Μπέιλι (84′ Παουλίνιο), Χάβερτς (66′ Ντιαμπί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.