Λειψία: Μειώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τον Βέρνερ

Όλο και λιγότερες ομάδες απομένουν στη διεκδίκηση του Τίμο Βέρνερ, καθώς αναγκάζονται να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Όλο και λιγότερες ομάδες απομένουν στη διεκδίκηση του Τίμο Βέρνερ, καθώς αναγκάζονται να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Ίντερ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Γερμανό επιθετικό της Λειψίας, καθώς θεωρεί πως δύσκολα θα καταφέρει να μπει “σφήνα” στη μετεγγραφή του στη Λίβερπουλ. Παράλληλα, ο Πιέρο Αουσίλιο αναφέρθηκε στους Καβάνι και Μέρτενς, οι οποίοι επίσης φέρονταν να είναι στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ίντερ.

Ο αθλητικός διευθυντής των “νερατζούρι” δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εμένα μου αρέσει και τον παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό. Αλλά δε θα έρθει στην Ίντερ για πολλούς λόγους, δεν μπήκαμε ποτέ σε διαπραγματεύσεις γιατί ξέραμε τι ήθελε ο ποδοσφαιριστής. Έχει μία ρήτρα αλλά δε θα είναι εδώ τη νέα σεζόν”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τον Καβάνι: “Πάντα κοιτάμε τις ευκαιρίες των ελεύθερων παικτών και ο Καβάνι είναι μία από αυτές. Για μερικούς δεν ταιριάζει το πρότζεκτ μας, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμος. Δεν είναι όμως προτεραιότητα μας”.

Τέλος, ο Αουσίλιο αναφέρθηκε και στο μέλλον του Μέρτενς: “Δεν ξέρω αν υπέγραψε αλλά δε θα μου έκανε έκπληξη αν θα μείνει στη Νάπολι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.