Νίκη σωτηρίας για την Άιντραχτ, 2-1 εκτός τη Βόλφσμπουργκ (video)

Για δεύτερο παιχνίδι μετά την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης «απέδρασε» με την πολύτιμη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι αποσπάστηκαν 5 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και την Φορτούνα Ντίσελντορφ (16η με 27). H Άιντραχτ προηγήθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντρέ Σίλβα στο 27ο λεπτό, πέναλτι που κέρδισε ο Πορτογάλος επιθετικός σε ανατροπή του από τον Πόνγκρατσιτς. Oι γηπεδούχοι ισοφάρισαν επίσης με στημένη φάση. Εκτέλεση φάουλ από τον Άρνολντ (8η ασίστ στο πρωτάθλημα), με κεφαλιά ο Ελβετός Κέβιν Εμπαμπού έγραψε το 1-1. Στο 85΄ ο Ιάπωνας Νταίτσι Καμάντα με το 2ο σερί του τέρμα, έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. 

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τορό, ο Ισπανός που είχε περάσει στον αγώνα 18 λεπτά νωρίτερα. Αυτή ήταν για την ομάδα της Φρανκφούρτης, μόλις η 3η νίκη σε 18 εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Βόλφσμπουργκ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καστέελς, Εμπαμπού, Πόνγκρατσιτς, Μπρουκς, Ρουσιγιόν, Στέφεν, Σλάγκερ, Άρνολντ, Σάντος Σα (61΄Μεχμέντι), Μπρέκαλο, Βέχορστ (75΄Γκίνσεκ)
ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Αμπραάμ, Χασέμπε, Χίντερεγκερ, Τσέιντλερ, Κορ (77΄Τορό), Ρόντε (77΄Φερνάντες), Κόστιτς, Καμάντα (89΄Ντε Γκουζμάν), Γκατσίνοβιτς (84΄Σόου), Αντρέ Σίλβα (77΄Ντοστ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.