Λεβερκούζεν-Μπάγερν 2-4: Νέο άλμα τίτλου (hls)

Η Λεβερκούζεν έκανε το... λάθος να προηγηθεί απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου και οι Βαυαροί μετέτρεψαν το παιχνίδι σε περίπατο.

Στο 10ο ο Μπαουμγκάρτλινγκερ πέρασε με εξαιρετική πάσα τη μπάλα στον Αλάριο και ο Αργεντινός νίκησε τον Νόιερ με το 7ο γκολ του στο εφετινό πρωτάθλημα ανοίγοντας το σκορ σε φάση που αρχικά ο βοηθός υπέδειξε εσφαλμένα οφσάιντ και το VAR διόρθωσε το λάθος κατακυρώνοντας το γκολ.
Η Μπάγερν απάντησε στο 27ο λεπτό, όταν ο Γκορέτσκα έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Κομάν που δε δυσκολεύτηκε σε τετ-α-τετ να νικήσει τον τερματοφύλακα Χραντέτσκι ισοφαρίζοντας γρήγορα για τους φιλοξενούμενους.

Στο 42′ οι παίκτες του Φλικ συνεργάστηκαν εξαιρετικά με τελικό αποδέκτη τον Γκορέτσκα που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 45′ ήταν ο Γκνάμπρι αυτός που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και πλάσαρε για το 1-3.

Στο 65ο λεπτό η Μπάγερν πίεσε ψηλά στο γήπεδο έκλεψε μπάλα και μετά τη σέντρα του Μίλερ ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά σημείωσε το 1-4.
Στο 89ο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-4 με πολύ όμορφο πλασέ του 17χρονου Βιρτζ που έγινε ο νεότερος σκόρερ της Μπάγερ στη Μπουντεσλίγκα.

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Μπέντερ, Ντράγκοβιτς, Τάπσομπα, Αρανγκίς, Μπαουμγκάρτλινγκερ (62′ Παουλίνιο), Μπελαράμπι (46′ Birtz), Αμίρι (46′ Ντέμιρμπαϊ), Αλάριο, Μπέιλι (46 Βέντελ), Ντιαμπί

Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Παβάρ, Γκορέτσκα (74′ Μαρτίνεθ), Γκνάμπρι (74′ Αλκάνταρα), Κομάν (66′ Πέρισιτς), Ντέιβις (85′ Ερνάντεθ), Μίλερ, Λεβαντόφσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.