Τέλος ο Σρόιντερ από την Χόφενχαϊμ

Μετά από διαφωνίες με την διοίκηση για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, ο προπονητής Άλφρεντ Σρόιντερ αποτελεί παρελθόν για την Χόφενχαϊμ.

Η Χόφενχαϊμ απέλυσε τον πρώτο προπονητή που ανέλαβε την ομάδα μετά τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο Ολλανδός Σρόιντερ αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο αφήνοντας την ομάδα στην έβδομη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα μετά την διακοπή είχε μόνο μια ήττα στα πέντε παιχνίδια που έδωσε και αυτή από την φορμαρισμένη Χέρτα. “Διαφωνήσαμε σε βασικές λεπτομέρειες για το μέλλον οπότε δεν είχε νόημα να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε” δήλωσε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Αλεξάντερ Ρόζεν.

Ο Σρόιντερ στο παρελθόν υπήρξε βοηθός προπονητή του Νάγκελσμαν στην Χόφενχαϊμ ενώ πέρσι ήταν βοηθός προπονητή στον εντυπωσιακό Άγιαξ του Έρικ τεν Χαγκ που έφτασε στα ημιτελικά του Champions League.

Στα τέσσερα ματς που απομένουν την ευθύνη της ομάδας έχουν οι βοηθοί του Ματίας Κάλτενμπαχ, Μίχαελ Ρέχνερ, Τίμο Γκρος ενώ θα βοηθάει ο έμπειρος Μαρσέλ Ραπ αλλά και ο προπονητής των ακαδημιών και πρώην παίκτης του συλλόγου Κάι Χέρντλινγκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.