Σάλκε-Λεβερκούζεν 1-1: «Σώθηκε» στο τέλος η ομάδα του Μπος (video)

Και οι δύο είχαν άμεση ανάγκη από βαθμούς για να επιτύχουν το στόχο τους, αλλά η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε με το μέρος της την παράδοση.

Η ομάδα του Πέτερ Μπος, δεν είχε ηττηθεί στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο «Φέλτινς Αρένα» (4 νίκες-1 ισοπαλία). Μπορεί να μην ηττήθηκε για άλλο ένα ματς, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην ανώτερη Σάλκε και ισοφάρισε με αυτογκόλ στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ ήταν πολύ καλύτερη, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, το οποίο ήρθε όμως με την έναρξη της επανάληψης.

Στο 50ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν με τη χρήση VAR, δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Ταπσόμπα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντάνιελ Καλιγκιούρι που νίκησε τον Νούμπελ, σκοράροντας για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα.   

Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 81ο λεπτό, μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Βέντελ, Παουλίνιο και Μιράντα, έφτασαν ταυτόχρονα στη μπάλα, αλλά τελικά το γκολ χρεώθηκε στον νεαρό Ισπανό αμυντικό. Για 13ο σερί ματς πρωταθλήματος δεν κατάφερε να νικήσει η Σάλκε.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.