Ντόρτμουντ : Συγκινητικό αντίο του Χακίμι

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Ασράφ Χακίμι αποχαιρέτησε τους φίλους της Ντόρτμουντ καθώς είναι μια ανάσα από την μετακόμισή του στην Ίντερ. 

Ο Μαροκινός δεξιός μπακ-χαφ Ασράφ Χακίμι μέσω των social media αποχαιρέτησε το Ντόρτμουντ με ένα συγκινητικό μήνυμα. Ο Χακίμι εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ίντερ καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους νερατζούρι.

Ο Χακίμι αναμένεται να στοιχίσει στην Ίντερ μόλις σαράντα εκατομμύρια Ευρώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλους μεταγραφικούς στόχους, σε θέσεις που φέτος η βασίλισσα πονάει.

Ο Χακίμι μέσω Instagram αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τους φίλους της Ντόρτμουντ με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε την τελευταία διετία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias @bvb09 ??.⁣ ⁣ Thanks @bvb09 ??.

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi) on

“Ήρθε η ώρα να κλείσω ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο της καριέρας μου. Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, φεύγω από μια ομάδα που μου έδωσε απίστευτη χαρά. Από την πρώτη στιγμή, η συμπεριφορά της ομάδας και της πόλης ήταν απίστευτη. Τώρα ξέρω ότι έκανα καλά που διάλεξα την Ντόρτμουντ για σπίτι μου την προηγούμενη διετία. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ και τους υπαλλήλους της ομάδας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν κάθε στιγμή. Στους υπέροχους οπαδούς που μας στήριξαν σε κάθε παιχνίδι σας υπόσχομαι ότι δεν θα ξεχάσω το περίφημο κίτρινο τείχος. Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου για την στήριξή τους. Ελπίζω κάποια στιγμή να συναντηθούμε ξανά. Τα λέμε Ντόρτμουντ” ήταν το μήνυμα του Μαροκινού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.