Σάλκε: Τι κάνεις βρε Ματόντο;;

Δεν μπορεί να μην ήξερε. Δεν μπορεί να μην ρώτησε. Ο επιθετικός της Σάλκε Ράμπι Ματόντο κάνει προπόνηση με φανέλα της Ντόρτμουντ και στην ομάδα του είναι έξαλλοι.

Δεν πρέπει να το σκέφτηκε και ιδιαίτερα. Στην Αγγλία μπορεί να μην προκαλούσε σαλό αλλά το να εμφανιστεί παίκτης της Σάλκε να προπονείται με φανέλα της Ντόρτμουντ, στην Γερμανία είναι σκάνδαλο.

Ο Ουαλός Ματόντο φόρεσε μια φανέλα του Άγγλου Σάντσο και έκανε ατομική προπόνηση. Το κακό ήταν ότι ανέβασε την φωτογραφία στα social media και… αντιλαμβάνεστε τι ακολούθησε. 

Ας πούμε απλά ότι δέχτηκε έντονη κριτική από τους φίλους της ομάδας του αλλά δέχτηκε και ένα τηλεφώνημα από το μέλος του Δ.Σ. της Σάλκε, Γιόχεν Σνάιντερ.

“Του κατέστησα σαφές στο τηλέφωνο ότι είναι απαράδεκτες τέτοιες ενέργειες. Είναι 19 χρόνων αλλά δεν έχει σημασία. Του ξεκαθάρισα ότι πρέπει πλέον να αντιδράσει προσεκτικά σε ότι κάνει εντός και εκτός γηπέδου” είπε ο Γιόχεν Σνάιντερ. 

Ο Ματόντο ήταν συμπαίκτης με τον Σάντσο της Ντόρτμουντ στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Φέτος έπαιξε 20 παιχνίδια με την Σάλκε στην Μπουντεσλίγκα και πέτυχε δύο γκολ στην πρώτη του ουσιαστικά σεζόν στην πρώτη ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.