Ο Γενικός Διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε αποθέωσε τον προπονητή Χάνσι Φλικ για τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής στον πάγκο της ομάδας. 

Μετά τον κόσμο και τους παίκτες ήρθε και η αποθέωση από την διοίκηση για τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ. 

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε παρομοίασε την τοποθέτηση του Φλικ στον πάγκο των Βαυαρών με το να πιάνεις το λόττο. 

“Με αυτόν προπονητή αισθανόμαστε σαν να πιάσαμε το λόττο. Στο ποδόσφαιρο της εποχής μας δεν είναι πολλοί οι υψηλής ποιότητας προπονητές. Δύσκολα βρίσκεις προπονητές που ταιριάζουν απόλυτα με την ομάδα σου και εμείς αυτό βρήκαμε με τον Φλικ” είπε ο Ρουμενίγκε. 

Ο Ρουμενίγκε παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα της Μπάγερν, τον νεαρό Γάλλο μέσο Κουασί που δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν ενώ δεν έκρυψε πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα. 

“Όταν ήταν στην Ντόρτμουντ τον χάζευα. Από την ώρα που πήγε στην Μπαρτσελόνα έχω στεναχωρηθεί γιατί δεν έχει εξελιχθεί λόγω τραυματισμών. Οι Γάλλοι ταιριάζουν στην Μπάγερν λόγω νοοτροπίας και αγωνιστικού στυλ. Πάντα είμαστε χαρούμενοι να έχουμε Γάλλους στην ομάδα” δήλωσε ο Ρουμενίγκε που έδειξε πως αν η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να συζητήσει δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει πρόταση για τον Ουσμάν Ντεμπελέ.