Η Μπάγερν Μονάχου είχε ως προτεραιότητα την απόκτηση του Λιρόι Σανέ από την Μάντσεστερ Σίτι. Και κατάφερε να τον αποκτήσει.

Ωστόσο πηγές από τη Μπάγερν ανέφεραν ότι δεν πρόκειται να δώσει τόσα χρήματα για την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο. Η στάση του συλλόγου μπορεί να αλλάξει εάν ο Τιάγκο Αλκάνταρα, «σφραγίσει» την απομάκρυνσή του από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τη SportBild, οι Βαυαροί είναι θέλουν να ξεκαθαρίσουν άμεσα το θέμα με τον Ισπανό μέσο. Ο γερμανικός σύλλογος εξακολουθεί να εκπλήσσεται από την άρνηση του Τιάγκο να υπογράψει μια νέα συμφωνία παρά την ικανοποίηση των απαιτήσεών του για μια τετραετή συμφωνία με το σύλλογο.

Η Λίβερπουλ φημολογείται ότι είναι ο σύλλογος που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή αυτό το καλοκαίρι. Η SportBild επιμένει ότι οι Άγγλοι πρωταθλητές δεν έχουν κάνει ακόμη προσφορά, αλλά θέλουν να πληρώσουν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στο «Άνφιλντ».

Ωστόσο, η Μπάγερν «κινείται» στην περιοχή των 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ισπανό διεθνή, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Την Τρίτη, η Sport στην Ισπανία ανέφερε ότι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται επίσης για τον 29χρονο μέσο. 

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του μετά την επανέναρξη της δράσης τον Μάιο, ο Φλικ βρήκε μια ισχυρή συνεργασία στο κέντρο τη μέση με τους Κίμιχ και Γκορέτσκα. Παρά το συμπαγές ζευγάρι στη μεσαία γραμμή, ο Τιάγκο εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της Μπάγερν. Παρέχει πολύ περισσότερο έλεγχο στον νευραλγικό αυτό χώρο, ειδικά όταν η Μπάγερν αντιμετωπίζει ομάδες υψηλής ποιότητας.

Η Μπάγερν λοιπόν μπορεί να χρειαστεί να «βυθιστεί» στη μεταγραφική αγορά για να βρει έναν αντικαταστάτη του Τιάγκο. Οι Γερμανοί πρωταθλητές έχουν συνδεθεί με μια κίνηση για τον Ντομπελέ της Τότεναμ. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι μπορεί να τον αποκτήσει ως δανεικό με δυνατότητα αγοράς.