Ντόρτμουντ: Πήρε 17χρονο ταλέντο (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Άγγλου Τζούντ Μπέλιγχαμ από την Μπέρμιγχαμ αντί του ποσού των 26.5 εκατομμυρίων. Οι νέοι του συμπαίκτες τον υποδέχτηκαν με ένα τραγούδι!

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Άγγλου Τζούντ Μπέλιγχαμ από την Μπέρμιγχαμ. Ο 17χρονος που βρισκόταν στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βεστφαλίας για 28,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο νεαρός αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Championship σε 40 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ. Ο Βρετανός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τη Μπέρμιγχαμ για αυτό που έκανε για εμένα ο σύλλογος, όχι μόνο φέτος, αλλά από τότε που ήρθα στο κλαμπ όταν ήμουν εφτά. Τώρα είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Η πορεία της Ντόρτμουντ, αλλά ειδικά ο τρόπος που βοηθάει τους νέους παίκτες να βελτιωθούν, έκαναν την απόφαση πολύ εύκολη για μένα προσωπικά και για ολόκληρη την οικογένειά μου. Ανυπομονώ να παίξω σε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα στον κόσμο, ελπίζω μπροστά σε περισσότερους από 80.000.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.