Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε αποκάλυψε πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ.

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίνγκε αποκάλυψε πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ. Ο πρόεδρος της βαυαρικής ομάδας τόνισε πως η διοίκηση γνωρίζει τις προθέσεις του Ισπανού μέσου από τις αρχές Ιουλίου, όμως δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να αποχωρήσει από το Μόναχο, χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Αρχικά, ο Ρουμενίγκε δήλωσε: “Οι συζητήσεις του Τιάγκο με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Γενικά οι συζητήσεις μεταξύ των δυο ήταν πάντα σε πολύ καλό κλίμα και πιστεύουμε πως θα βρεθεί μια λύση με την περίπτωση αυτή. Μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσαμε ότι ο παίκτης θα ανανεώσει με την ομάδα και πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν. Όμως μέσα στον Ιούλη ο Τιάγκο ενημέρωσε τον Σαλιχάμιτζιτς πως επιθυμεί να κάνει κάτι διαφορετικό και να αλλάξει παραστάσεις. Θα πρέπει να αποδεχτούμε τη θέληση του ποδοσφαιριστή. Έχω τεράστιο σεβασμό στον συγκεκριμένο και θεωρώ ότι είναι ένας εκπληκτικός χαφ και εξίσου καλός χαρακτήρας. Αν θέλει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή”.

Στη συνέχεια, ο Ρουμενίγκε συμπλήρωσε: “Ο Τιάγκο έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με την Μπάγερν. Αν συμφωνήσει με οποιοδήποτε σύλλογο θα πρέπει και εμείς να ικανοποιηθούμε οικονομικά. Δεν πρόκειται να κάνουμε καλοκαιρινές εκπτώσεις”.