Επίσημη «πρώτη» για την Ντόρτμουντ! (pic)

Σε μία περίεργη σεζόν σε όλα τα επίπεδα εξαιτίας της πανδημίας, οι ομάδες προσπαθούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση των διαγνωστικών επιδόσεων στην Ντόρτμουντ, η πρώτη ομαδική προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί. Ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ βγήκαν στο γήπεδο μετά από περισσότερες από πέντε εβδομάδες.

Μεταξύ των παικτών στο χώρο προπόνησης ήταν οι δύο νεοαποκτηθέντες Τομά Μονιέ και Τζουντ Μπέλινγχαμ. Συνοδεύονταν από παίκτες των Ακαδημιών, μεταξύ αυτών και του Γιουσούφα Μουκόκο, ο οποίος λογικά θα παραμείνει στην πρώτη ομάδα για την επόμενη περίοδο.  Αυτοί που δεν βρίσκονταν στην επίσημη πρώτη της ομάδας, ήταν οι Χούμελς. Ρόις και Σμέλτσερ. 

Η πρώτη προπόνηση στο Brackel διήρκεσε λίγο περισσότερο από μια ώρα. «Είναι καλό να επιστρέφεις στο γήπεδο και να επιστρέφεις χρησιμοποιώντας μπάλα. Ήταν ένα μεγάλο διάλειμμα», δήλωσε ο Μάνουελ Ακάντζι, ο οποίος έχει ανακάμψει από τα προβλήματα με το πόδι του που αντιμετώπιζε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Η ομάδα της Βεστφαλίας έχει δύο ακόμη προπονήσεις την Τρίτη. Μετά από μια εβδομάδα θα αναχωρήσει για την Ελβετία, όπου θα παραμείνει για επτά ημέρες (10-17 Αυγούστου). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.