Μενιέ: «Δουλεύω σκληρά και δεν τα παρατάω..!» (vid)

Μετράει μέρες στο Ντόρτμουντ, αλλά τους έχει κερδίσει όλους, με τον επαγγελματισμό του και τη διάθεση που δείχνει στις προπονήσεις.

Ο νεοφερμένος από την Παρί Σεν Ζερμέν, Τομά Μενιέ, βλέπει τον εαυτό του ως έναν τυπικό εργαζόμενο, τέλειο ταίριασμα με μια πόλη εργατικής τάξης, όπως το Ντόρτμουντ: «Δεν είμαι εξαιρετικά ταλαντούχος. Δουλεύω σκληρά και δεν παραπονιέμαι, ακόμα κι αν δεν μου αρέσει κάτι. Απλώς kάνε το γιατί είναι μέρος της δουλειάς. Ποτέ δεν τα παρατάω».

Στα 28 του ο Βέλγος δεξιός μπακ, είναι ένας από τους γεροντότερους παίκτες της ομάδας και ήδη θεωρεί τον εαυτό του ως μεγάλο αδερφάκι για τα νεαρά ταλέντα της ομάδας. Μαζί με άλλους έμπειρους παίκτες όπως ο Βίτσελ και ο Πίστσεκ, ο Mουνιέ θέλει να βοηθήσει τους νέους παίκτες να βελτιωθούν.

Όσον αφορά τις προσωπικές του φιλοδοξίες με τη νέα του ομάδα, ο διεθνής αμυντικός είχε γρήγορα την απάντηση: «Έχω παίξει με φιλοδοξία σε κάθε κλαμπ που έχω πάει. Στην Μπριζ, κέρδισα το κύπελλο και ένα πρωτάθλημα και στην Παρί κέρδισα επίσης εννιά τίτλους». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.