Με την εμφάνισή του στον θρίαμβο της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Αλφόνσο Ντέιβις κέρδισε κάποιους εντυπωσιακούς οπαδούς όπως ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ.

Ο Καναδός αριστερός μπακ-χαφ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις ήταν εντυπωσιακός στο ματς με την Μπαρτσελόνα και με μια εντυπωσιακή ενέργεια έφτιαξε και το πέμπτο γκολ των Βαυαρών. 

Ταπεινά ο Καναδός μπακ μίλησε για την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας του με ανάρτηση στο Instagram για να λάβει την εντυπωσιακή απάντηση του σπουδαίου αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, του Βραζιλιάνου Μαρσέλο.

Και δεν ήταν μόνο αυτός. Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον Ντέιβις για την εμφάνισή του και ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, ο Άντι Ρόμπερτσον. 

Ο γεννημένος στην Γκάνα, Καναδός μπακ φέτος πήρε φανέλα βασικού στην Μπάγερν Μονάχου με τον Άλαμπα να μετακομίζει στο κέντρο της άμυνας. Επέκτεινε την συνεργασία του ως το 2025 με την Μπάγερν Μονάχου και σε ηλικία 19 ετών έχει φορέσει ήδη 17 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του έχοντας σκοράρει και 5 τέρματα.