O Χάνζι - Ντίτερ Φλικ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στη Γερμανία ύστερα από την καταπληκτική σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

O Χάνζι – Ντίτερ Φλικ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στη Γερμανία ύστερα από την καταπληκτική σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός τεχνικός συγκέντρωσε 68 περισσότερους ψήφους από τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, και ψηφίστηκε από από το “Kicker” κορυφαίος προπονητής στη Γερμανία.

Βοηθός του Νίκο Κόβατς μέχρι τον Νοέμβριο που τον αντικατέστησε ως προσωρινός πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Champions League και ύστερα έγινε μόνιμος και κατέκτησε τα πάντα (Πρωτάθλημα, κύπελλο, Champions League).

Στην ετήσια ψηφοφορία του “Kicker”, όπου συμμετέχουν ορισμένοι δημοσιογράφοι της χώρας, ο 55χρονος έλαβε 232 ψήφους και κατάφερε να επισκιάσει την σούπερ χρονιά του Γιούργκεν Κλοπ που ανέβασε τη Λίβερπουλ στη κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 30 χρόνια. Ο Κλοπ έλαβε 164 ψήφους και στην 3η θέση βρέθηκε ο Κρίστιαν Στράιχ της Φράιμπουργκ (40 ψήφοι).