Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν 0-0: Ανέτοιμες και οι δύο (vid)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga. 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την πρώτη αγωνιστική της Bundesliga

Μια από τις δύο πιθανές αντιπάλους της ΑΕΚ στα Play Off του Europa League (εάν περάσει τη Σεντ Γκάλεν) ξεκίνησε με ισοπαλία τη νέα σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα χωρίς να μπορέσει να πείσει με την εμφάνισή της και να κάμψει την αντίσταση της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 31′ με την έξυπνη απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Άρνολντ που όμως είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία και ο Μπρουκς για να κάνει το 1-0.

Στο 41′ ο Βέγχορστ που ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα είχε ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Χράντετσκι αναδείχθηκε νικητής για να κλείσει το ημίχρονο στο μηδέν.

Λίγα πράγματα και από τις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος με τη Βόλφσμπουργκ να έχει τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο 64ο λεπτό η Λεβερκούζεν έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ντιαμπί να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κάστελς έκανε σπουδαία επέμβαση με τα πόδια. 

Η ενδεκάδα της Βόλφσμπουργκ (4-3-3): Καστέλς – Στέφεν, Λακρουά, Μπρουκς, Ρουσιγιόν (69′ Κλάους) – Μεχμέντι (70′ Πάουλο Οτάβιο), Άρνολντ, Σλάγκερ – Μπρέκαλο, Βέγχορστ, Ζοάο Βίκτορ (78′ Γκέρχαρντ). 

Η ενδεκάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν (4-1-4-1): Χράντετσκι – Λ. Μπέντερ, Σ. Μπέντερ, Ταπσομπα, Σινκγκράβεν – Αράνγκις – Μπελαραμπί, Βιρτζ, Ντεμιρμπάι, Ντιαμπί – Αλάριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.