Μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, εναντίον της Σεβίλλης την περασμένη εβδομάδα, ακολούθησαν δύσκολες μέρες για τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι Γερμανοί πρωταθλητές γνώρισαν τη συντριβή 4-1 απέναντι στη Χόφενχαϊμ στην τελευταία αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα και φαίνεται ότι θα απωλέσουν τον κορυφαίο τους στόχο στη μεταγραφική αγορά, τον Σερτζίνιο Ντεστ του Άγιαξ.  
Σύμφωνα με τηνTelegraf, ο 19χρονος δεξιός μπακ, επέλεξε να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κυνηγούν τον Ντεστ από τον Ιανουάριο και μάλιστα μετά την πώληση του Τιάγκο Αλκάνταρα, προσπάθησαν να τον αποκτήσουν άμεσα, αλλά νικήθηκαν από τους Καταλανούς που συμφώνησαν με τον 19χρονο αμυντικό, αλλά και με την ομάδα του, τον Άγιαξ.  

Μετά από αυτή την απογοήτευση στη Μπάγερν απομένουν επτά ημέρες για να φέρει έναν δεξιό μπακ. Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα, ο πρώτος στόχος πλέον είναι ο Μαξ Άαρονς της Νόριτς, τον οποίο έχει στη μεταγραφική της λίστα για μεγάλο διάστημα. 

Και σε αυτή την περίπτωση όμως δεν «παίζει» μόνη της. Στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Μίλαν συνομίλησε με τον αγγλικό σύλλογο για την απόκτηση του 20χρονου μπακ. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να βγει χαμένη η Μπάγερν, αλλά η Νόριτς παρουσιάζεται σκληρή στις διαπραγματεύσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νόριτς, ήδη απέρριψε μια προσφορά 22 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπαρτσελόνα (πριν τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ντεστ), οπότε οι Γερμανοί πρωταθλητές θα πρέπει να παρουσιάσουν μια καλύτερη προσφορά για να τον αποκτήσουν. Ο Άαρονς είναι επίσης μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, όπως ο Ντεστ και ήδη πριν κλείσει τα 20 χρόνια του, είναι διεθνής με την U21 της Αγγλίας και μετράει 86 συμμετοχές (3 γκολ), με την ομάδα του, τη Νόριτς.