Μαυροπάνος: Πετυχημένη επέμβαση, γυρίζει σε 1 μήνα

Πετυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στο γόνατο που υποβλήθηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος και σε περίπου ένα μήνα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Πετυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στο γόνατο που υποβλήθηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος και σε περίπου ένα μήνα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε χτυπήσει στο γόνατο στο φιλικό παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ (8/10) και δυστυχώς πέρασε τη πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Ο Μαυροπάνος έκανε επέμβαση στο μηνίσκο και επιστρέφει σε ένα μήνα. Μέχρι να τραυματιστεί πρόλαβε να παίξει κόντρα στη Λεβερκούζεν για 70 λεπτά όπου είχε πραγματοποιήσει και το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Στουτγκάρδης.

‘Ευτυχώς δεν πειράχτηκε πολύ ο μηνίσκος. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσουμε να τον έχουμε μαζί μας σε τέσσερις εβδομάδες. Ο γιατρός με ενημέρωσε πως θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες αποθεραπείας, όμως ίσως απαιτηθεί και άλλη μια εβδομάδα λόγω του χρόνιου προβλήματος του στους προσαγωγούς. Έτσι για να επιστρέψει υπολογίζουμε στις τέσσερις εβδομάδες”. δήλωσε ο προπονητής της Στουτγκάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.