Άουγκσμπουργκ-Γλάντμπαχ 3-1: Βαθιά ανάσα…

Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε εντός έδρας της Γκλάντμπαχ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη στο βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πήρε σήμερα (12/3) το βράδυ η Άουγκσμπουργκ κόντρα στην Γλάντμπαχ με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Με το τρίποντο έφτασε στους 29 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα και ξέφυγε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι ηττημένοι έμειναν στους 33 πόντους και βλέπουν την έξοδο στην Ευρώπη να απομακρύνεται.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Λαρς Στιντλ να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Το 0-0 έμεινε στο ημίχρονο, όμως, στην επανάληψη η Άουγκσμπουργκ πήρε νωρίς το προβάδισμα, στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ρούμπεν Βάργκας να σκοράρει με το κεφάλι, και μαζί το πάνω χέρι στο ματς.

Προσωρινά, η Γκλάντμπαχ έφερε το ματς στα ίσα, με τον Νόιχαους, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 68ο λεπτό, όμως, η Άουγκσμπουργκ δεν είχε σκοπό να εγκαταλείψει. Πήρε ξανά το προβάδισμα με σουτ του Ρίχτερ στο 76ο λεπτό, για να χτυπήσει και ο Χαν στο 89ο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό 3-1, σε ένα ματς που η Γκλάντμπαχ είχε 26 τελικές έναντι 10 των νικητών και κατοχή της μπάλας που έφτασε στο 65% έναντι 35% της Άουγκσμπουργκ!

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκάμνι, Ουντούοκαϊ, Γκουβέλεβ, Φράμπεργκερ, Κεντίρα, Στρομπλ (67′ Όξφορντ), Ρίχτερ (90+2′ Γκρέγκοριτς), Μπένες (52′ Βάργκας), Καλιγκιούρι (67′ Γκρουέζο), Χαν (90’+3′ Μπαζέ)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Λάιντερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Βεντ (78′ Χέρμαν), Χόφμαν, Νόιχαους, Λαζάρο, Στιντλ, Τουράμ (78′ Εμπολό), Πλεά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.