Ισόπαλες Ουρουγουάη, Χιλή

Χωρίς νικητή, αλλά με γκολ (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τη Χιλή για το γ' όμιλο του Κόπα Αμερικα.

Χωρίς νικητή, αλλά με γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τη Χιλή για το γ’ όμιλο του Κόπα Αμερικα.  Η παρέα του Κοντρέρας για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά και πάλι είχε έτοιμη την απάντηση της. Μπορεί να μην ολοκλήρωσε την ανατροπή, όπως έκανε στην πρεμιέρα με αντίπαλο το Μεξικό, αλλά κατάφερε και ισοφάρισε διατηρώντας το πάνω χέρι για την πρωτιά του ομίλου.

Η Ουρουγουάη με σουτ του Περέιρα άνοιξε το σκορ στο 54′, ωστόσο το γκολ, μάλλον αντέδρασε θετικά για την ομάδα της Χιλής, η οποία πήρε τα ηνία του ματς και με πρωταγωνιστή τον Σάντσες δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Μουσλέρα κράτησε όσο μπορούσε ανέπαφη την εστία του, όμως, στο 65′ ο Σάντσες μετά από ένα έξοχο συνδυασμό νίκησε τον γκολκίπερ της Ουρουγουάης γράφοντας με αυτό τον τρόπο το 1-1. Η Χιλή διατήρησε την υπεροχή, απείλησε αρκετές φορές την εστία του Μουσλέρα, χωρίς να μπορέσει να νικήσει άλλη φορά τον 25χρονο πορτιέρε της Λάτσιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.