Copa America: Το σήκωσε με Λαουτάρο και… χωρίς Μέσι η Αργεντινή! (highlights)

«Χρυσή» αλλαγή στον τελικό απέναντι στην Κολομβία ήταν ο Λαουτάρο, ο οποίος σκόραρε στην παράταση και έδωσε το τρόπαιο στην Αργεντινή. Άτυχος ο Μέσι, που αποχώρησε στο 66' λόγω τραυματισμού! Αξιοσημείωτο και ότι το ματς άργησε να αρχίσει για σχεδόν 80 λεπτά λόγω όσων έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο.

Η Αργεντινή κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Copa America και επικράτησε 1-0 της Κολομβία στην παράτασημ στον μεγάλο τελικό τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/07), σε ένα επεισοδιακό ματς! Αυτό διότι το παιχνίδι άργησε να αρχίσει λόγω σοβαρών επεισοδίων, καθώς δεκάδες Κολομβιανοί επιχείρησαν να εισβάλουν χωρίς εισιτήριο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να μην μπορούν να τους περιορίσουν και να οδηγούν στη σέντρα μετά τις 04:15, αντί για τις 03:00 που ήταν προγραμματισμένη.

Παράλληλα η αναμέτρηση ξεκίνησε με υπεράριθμους θεατές στις κερκίδες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της Αλμπισελέστε στο 112′, έχοντας μπει ως αλλαγή στο 96′. Ακόμη, άτυχος ήταν ο Λιονέλ Μέσι, καθώς αποχώρησε με τραυματισμό στο 66′ και εν συνεχεία έβαλε τα κλάματα!

Αυτός ήταν ο δεύτερος διαδοχικός τίτλος Copa America για την Αργεντινή, που υπερασπίστηκε τα κεκτημένα της από το 2021, ενώ συνολικά είναι ο τέταρτος σερί, έχοντας πάρει το Finalissima 2022 και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ.

Ιδιαίτερη συγκίνηση για τους φίλους της Αργεντινής στο 117′ όταν ο Ντι Μαρία πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στο τελευταίο του παιχνίδι με την Εθνική ομάδα.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Εμιλιάνο Μαρτίνες – Μοντιέλ (72΄Μολίνα), Ρομέρο, Λισάνδρο Μαρτίνες, Ταλιαφίκο – Ντι Μαρία (117′ Οταμέντι), Ντε Πολ, Φερνάντες (96′ Λο Σέλσο), Μακ Άλιστερ (96′ Παρέδες) – Μέσι (66′ Νίκο Γκονζάλες), Άλβαρες (96′ Λαουτάρο Μαρτίνες).

Κολομβία (Νέστορ Λορέντζο): Βάργκας – Σαντιάγκο Αρίας, Σάντσες, Κουέστα, Μοχίκα – Ρίος (89′ Καστάνιο), Λέρμα (106′ Ουρίμπε) – Τζον Αρίας (106′ Καράσκαλ), Χάμες Ροντρίγκες (91′ Κιντέρο), Λουίς Ντίας (106′ Μπόρχα) – Κόρντομπα (89′ Κόρντομπα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.