Απίστευτο κι όμως αληθινό: Παύθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού της Αργεντινής λόγω Μέσι (pic)

Απίθανα πράγματα στην Αργεντινή, ο υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας παύθηκε από τα καθήκοντα του με απόφαση της κυβέρνησης επείδη ζήτησε τη δημόσια συγγνώμη του Λιονέλ Μέσι για τα ρατσιστικά τραγούδια κατά της Γαλλίας.

Μεγάλη έκταση έχει πάρει το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αργεντινής τραγουδούσαν ρατσιστικά τραγούδια κατά της Γαλλίας, στο πλαίσιο των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Copa America. Μάλιστα οι «τρικολόρ» απευθύνθηκαν στη FIFA, ενώ ο Έντσο Φερνάντες κινδυνεύει με πειθαρχικό παράπτωμα από την Τσέλσι για την στάση του.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού της Αργεντινής, Χούλιο Γκάρο κάλεσε τον Λιονέλ Μέσι να απολογηθεί δημόσια για τα όσα συνέβησαν. «Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Το ίδιο και ο πρόεδρος της AFA. Μας φέρνει ως χώρα σε δύσκολη θέση μετά από τόση δόξα», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Λίγες μέρες αργότερα ο πρόεδρος της χώρας Χαβιέ Μιλέι με ανακοίνωση ενημέρωσε ότι ο Χούλιο Γκάρο παύεται από τα καθήκοντα του.

«Το Γραφείο του Προέδρου αναφέρει ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να πει τι να σχολιάσει, τι να σκεφτεί ή τι να κάνει στην εθνική Αργεντινής, στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και δύο φορές πρωταθλήτρια Αμερικής ή σε οποιονδήποτε άλλο πολίτη. Για τον λόγο αυτό, ο Χούλιο Γκαρό παύει να είναι υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.