Σεβίλλη: Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό ο Λοπετέγκι

Ο Χουλέν Λοπετέγκι δεν μπορούσε να πιστέψει το πως χάθηκε η πρόκριση για τη Σεβίλλη στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα για το ισπανικό κύπελλο.

Ο Χουλέν Λοπετέγκι δεν μπορούσε να πιστέψει το πως χάθηκε η πρόκριση για τη Σεβίλλη στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα για το ισπανικό κύπελλο. Ο τεχνικός των Ανδαλουσιανών τόνισε πως η ομάδα του είδε το σκληρό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και δεν έκρυψε πως υπάρχει στεναχώρια στις τάξεις της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο Λοπετέγκι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Είδαμε το σκληρότερο πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Ουσιαστικά αποκλειστήκαμε στην τελευταία φάση του αγώνα. Παίζαμε με δέκα παίκτες, σε μία κατάσταση όπου και ο αντίπαλος θα μπορούσε να παίζει με δέκα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα αλλά και περηφάνια για την προσπάθεια. Δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο σουτ της Μπαρτσελόνα, η ομάδα δεν κατέρρευσε, δουλέψαμε εξαιρετικά και είχαμε τις ευκαιρίες για την πρόκριση. Το ηθικό των παικτών είναι χαμηλό, κάτι λογικό. Να πιούμε το… δηλητήριο και να προχωρήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.