Σαριέγκι: “Θέλω να το πάρει η Μπιλμπάο”

Ο Γιόσου Σαριέγκι που έχει φορέσει τη φανέλα της Μπιλμπάο μιλά στο Novasports.gr για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Δίνει προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά ελπίζει η Αθλέτικ να κάνει την έκπληξη.

Ο Γιόσου Σαριέγκι που έχει φορέσει τη φανέλα της Μπιλμπάο μιλά στο Novasports.gr για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Δίνει προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά ελπίζει η Αθλέτικ να κάνει την έκπληξη.

Η Αθλέτικ κάνει φινάλε σε μια εξαιρετική σεζόν, με έναν σπουδαίο τελικό. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην υπερδύναμη Μπαρτσελόνα;
 
Αυτός ο τελικός είναι σημαντικός… Αν τον κερδίσουν, τότε η ομάδα θα αποκτήσει άλλη δυναμική. Έκαναν μια φανταστική σεζόν, όμως θα υπάρχει και φόβος, γιατί έχουν ήδη χάσει έναν τελικό και δεν θέλουν να χάσουν και άλλον. Πρέπει να πάνε με την νοοτροπία νικητή και να προσπαθήσουν να κερδίσουν το παιχνίδι. Έκαναν σπουδαία σεζόν και θα πρέπει να την ολοκληρώσουν με τον ιδανικό τρόπο. Θα πρέπει να αγωνιστούν χωρίς φόβο και να πάνε από την αρχή για την νίκη.
 
Θα επηρεαστεί η Μπιλμπάο από την πρόσφατη απώλεια του τίτλου στο Γιορούπα Λιγκ;
 
Είναι μια νεανική ομάδα και στους τελικούς χρειάζεται η εμπειρία. Στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ήταν νευρικοί και εξαιτίας αυτού του γεγονότος, δεν έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα. Τώρα πρέπει να αντιδράσουν χωρίς φόβο. Μπορεί να είναι η Μπαρτσελόνα αντίπαλος, όμως είναι στον τελικό και πρέπει να προσπαθήσουν να το απολαύσουν και να προσπαθήσουν να κερδίσουν τον τίτλο.
 
Τι προβλέπεις για τον τελικό;
 
Δεν ξέρω… Αν πρέπει να είμαι ειλικρινής, τότε εκτιμώ ότι η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει, όμως θέλω να το πάρει η Μπιλμπάο. Ελπίζω 2-1 για την Αθλέτικ, όμως γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο.
 
Έχεις μιλήσει με τους πρώην σου συμπαίκτες στην Μπιλμπάο;
 
Ναι, μίλησα με αρκετούς φίλους μου στην Μπιλμπάο και μου λένε το ίδιο πράγμα… Είναι χαρούμενοι με την σεζόν που είχαν, όμως θέλουν έναν τίτλο και θα παλέψουν γι’ αυτόν.
 
Είναι και «μάχη» προπονητών αυτός ο τελικός;
 
Είναι η Αθλέτικ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όχι ο Μπιέλσα κόντρα στον Γκουαρδιόλα. Και οι δύο είναι φανταστικοί προπονητές και αξίζουν τον τίτλο, γιατί έκαναν σπουδαία δουλειά στις ομάδες τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.