Νάπολι – Μόντενα 0-0 (4-3 πεν.) : Ο Μερέτ “έσωσε” την πρόκριση και το γόητρο! (highlights)

Με την ψυχή στο στόμα κατάφερε η Νάπολι να προκριθεί στον 2ο γύρο του κυπέλλου Ιταλίας καθώς έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα - μπροστά στον κόσμο της - με τη Μόντενα και στα πεναλτι ο Μερέτ την λύτρωσε αποκρούοντας τρεις από τις έξι εκτελέσεις των παικτών της Μόντενα!

Το ματς στο στάδιο “Ντιέγκο Μαραντόνα” και μπροστά σε περίπου 45 χιλιάδες θεατές έφτασε στα πεναλτι γιατί απλά έτσι όπως το προσπάθούσε η ομάδα του Ιταλικού νότου και έτσι όπως το “διάβασε” και το διαχειρίστηκε η Μόντενα, δεν θα έμπαινε γκολ ούτε μετά από πέντε (!) – καθώς λόγω της φετινής προκήρυξης οι διαδικασία στην ισοπαλία πάει απευθείας στην ποδοσφαιρική… ρουλέτα! Κι αν υπήρχε μια ομάδα που το άγγιξε πραγματικά το γκολμ αυτοί ήταν οι φιλοξενούμενοι με εκείνο το βολέ του Παλούμπο στο 33′ που τράνταξε τη συμβολή των δοκών των γηπεδούχων..

Πριν και μετά, μια άνοστη και φλύαρη ιστορία όπου οι “Παρτενοπέι” δίχως κλασικός φόρ διαθέσιμο, καθώς ο Όσιμεν είναι προς πώληση, ο Σιμεόνε στη λιστα της εξόδου και 2-3 άλλοι απλά συμπληρώνουν το ρόστερ, έμοιαζαν εγκλωβισμένοι σε έναν ρυθμό όπου δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη! Ο Κβαρασκέλια, ο Πολιτάνο και αυτοί που έρχονταν από τα πλάγια έψαχναν χώρους για να “γεμίσουν” στην ταμπουρωμένη άμυνα των αντιπάλων, εκεί όπου ο βραχυσωμος Ρασπαντόρι φάνταζε ως η ευκολότερη λεία στην καριέρα των αμυντικών της Μόντενα!!

Στα πέναλτι την παράσταση έσωσε ο Μερέτ που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις για να φτάσουμε στο τελικό 4-3 με τον κόσμο να νιώθει ανακουφισμένος μετά από τρεις χρονιές στο θεσμό όπου η Νάπολι αποκλείστηκε σε νοκ άουτ διαδικασίες στο ίδιο γήπεδο, αλλά και εμφανώς ανήσυχος για μια ομάδα η οποία έτσι δεν βγάζει καμιά αισιοδοξία – εάν δεν δυναμώσει στη γραμμή κρούσης – ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινά από βδομάδα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.