Πάρμα – Παλέρμο 0-1 : Με το μυαλό του “παλιού” και το απαιτούμενο θράσος! (highlights)

Με γκολ του Ρομπέρτο Ινσίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και εξαιρετικό - μεταξύ άλλων - τον Σενεγαλέζο γκολκίπερ Γκομίς, η Παλέρμο νίκησε για πρώτη φορά στο Ένιο Ταρντίνι την Πάρμα και προκρίθησε στο 2ο γύρο του Ιταλικού κυπέλλου!

Μπορεί η Πάρμα να είχε την αύρα της ομάδας που επέστρεψε στην Serie A τερματίζοντας με σχετική άνεση στην πρώτη θέση της 2ης κατηγορίας, αλλά σε αυτή την πρώτη επίσημη εμφάνισή της, τα… χρειάστηκε απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρότι δεν είχε κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο, μπήκε με θράσος κι επιθετικό πνεύμα να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του.

Στο 17′ έπειτα από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Νικολάου – νέο απόκτημα της ομάδας της Σικελίας – στον εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων, Ρουμάνο Μιχάϊλα, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Από εκεί όμως ο έταιρος διεθνής Ρουμάνος, ο Μαν “νικήθηκε” στην εκτέλεση από τον εξαιρετικό Σενεγαλέζο τερματοφύάκα Γκομίς ο οποίος είχε κι άλλες καλές επεμβάσεις ως το φινάλε του πρώτου μέρους για να φτάσουμε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ρομπέρτο Ινσίνιε πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ από δύσκολη θέση!

Αυτό το 0-1 μάλλον άγχωσε την Πάρμα που “έχασε” στον 59′ και τον Γάλλο επιθετικό Μπονί ο οποίος τραυματίστηκε! Στο φινάλε ο Γκομίς έκανε άλλη μια σωτήρια επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Τσιρκάτι διατηρώντας το σκορ πρόκρισης για την ομάδα του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.