Σαλερνιτάνα – Σπέτσια 3-3 (5-4 πεν.) : Όλη η ποδοσφαιρική γοητεία και η… τρέλα, μαζί! (highlights)

Η Σαλερνιτάνα προκρίθηκε στον 2ο γύρο του κυπέλλου Ιταλίας καθώς νίκησε στα πέναλτι (5-4) την Σπέτσια. Στην κανονική διαρκεια οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3 με τον Σενεγαλέζο Ντιά να σημειώνει τα δυο τελευταία γκολ των γηπεδούχων εν μέσω αποδοκιμασιών από την εξέδρα!!

Πόσα συναισθήματα μπορεί να χωρά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας;; Ένας νοκ άουτ αγώνας, σαν κι αυτούς στους πρώτους γύρους του κυπέλου Ιταλίας, και ειδικά αυτή την εποχή όπου η ανταγωνιστικότητα μαζί με την – λογική ως ένα σημείο – αγωνιστική ανετοιμότητα, λόγω και της εποχής, γίνονται ένα!

Αυτά όμως που έγιναν στο Σαλέρνο, σε ορισμένα σημείο ξεπερνούν και τα όρια της λογικής έχοντας αγγίξει κατά τρόπο θεαματικό τα επίπεδα της ποδοσφαιρικής ωραιότητας όπως μπορεί να την προσφέρει ένας αγώνας με έξι γκολ που καταλήξει να κριθεί στα πέναλτι και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο λάκτισμα της ψυχοφθόρας διαδικασίας!!

Η Σπέτσια ήταν πιο συγκεντρωμένη, καλύτερα οργανωμένη στο τακτικό της πλάνο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε με δύο γκολ στο φινάλε του από τους Καντελάρι (43′) και Σολέρι (45′) να πάει στα αποδυτήρια με ένα γερό αβαντάζ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ρεαλιστές και με συγκεκριμένο επιθετικό πλάνο στο 2ο μέρος παίρνοντας βοήθειες από τον Γιάγια Καλόν ο οποίος μείωσε στο 53′. Τρία λεπτά αργότερα ο Σολάρι έκανε το 1-3 “χτυπώντας” στις αδυναμίες της άμυνας των γηπεδούχων. Για να πάμε σε ένα ματς γεμάτο ρίσκο και… παράνοια στο φινάλε!

Στο 68′ ο Αματούτσι κέρδισε ένα “έξυπνο” πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα εν μέσω αποδοκιμασιών (!!!) ο Σενεγαλέζος Ντιά... Ο εν λόγω παίκτης από το πρώτο ημίχρονο όποτε ακουμπούσε τη μπάλα γίνοντας δέκτης έντονων αποδοκιμασιών καθώς έχει – όπως φάνηκε κατά τρόπο απίστευτο – “ανοιχτούς” λογαριασμούς με ένα μεγάλο κομμάτι των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας του!

Στο 93′ ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 3-3 και πάλι εν μέσω αποδοκιμασιών (!!) με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του να τον ενθαρρύνουν…

Η πρόκριση κρίθηκε στα πεναλτι όπου δεν ευστόχησε μόνον ο Ούγγρος Νάγκι των φιλοξενούμενων! Η πρόκριση πήγε στην Σαλερλινάτα! Το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντιά, δεν το είδαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του (!!) γιατί είχαν γυρισμένες τις πλάτες και απλά αποδοκίμαζαν!! Άλλο τρελό κι αυτό… Αλλά με όλα όσα προηγήθηκαν… Τι να πεις!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.