Ματσάρα στο «Σαν Πάολο», πρόκριση για Νάπολι

Σε ένα ντέρμπι που είχε δύο αποβολές, ένα χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες, η Νάπολι επικράτησε 1-0 της Λάτσιο και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Coppa Italia.

Σε ένα ντέρμπι που είχε δύο αποβολές, ένα χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες, η Νάπολι επικράτησε 1-0 της Λάτσιο και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Coppa Italia.

Η ομάδα του Γκατούζο ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς (2’) χάρη στην υπέροχη ενέργεια του Ινσίνιε, με τη Λάτσιο να φτάνει μια ανάσα από την απάντηση. Στο 10’ ο Καϊσέδο κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ιμόμπιλε γλίστρησε και έστειλε τη μπάλα πολλά μέτρα πάνω από την εστία της Νάπολι.

Στο 19’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χισάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κράτησε για πολύ για τη Λάτσιο. Στο 25’ ο Λούκας Λέιβα αντίκρισε κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Παρόλα αυτά, η Λάτσιο πίεσε για την ισοφάριση, δημιούργησε πολλές σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν τις αξιοποίησε και μοιραία το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Νάπολι του Κώστα Μανωλά να κλείνει θέση στην τετράδα. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα – Νάπολι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.