Μανωλάς: “Σηκώσαμε κεφάλι”

Περιχαρής αλλά ρεαλιστής ο Έλληνας στόπερ της Νάπολι μίλησε για το σπουδαίο διπλό στο Μεάτσα που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους παρτενοπέι απέναντι στην ισχυρή φέτος Ίντερ.

Η Νάπολι που στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά φέτος, έδειξε να συνέρχεται στο Κύπελλο παίρνοντας μεγάλο διπλό στο Μεάτσα απέναντι στην Ίντερ. το 1-0 με το γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ δίνει προβάδισμα πρόκρισης στη ομάδα του Νότου, με τον Κώστα Μανωλά πάντως να εμφανίζεται ρεαλιστής σε δηλώσεις του για τη σπουδαία νίκη.

«Μετά από μια βαριά ήττα στην έδρα μας από τη Λέτσε (2-3), κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ένα μεγάλο παιχνίδι και όλοι οι παίκτες αξίζουν την επιτυχία αυτή», δήλωσε ο Μανωλάς στο Rai Sport.

«Σηκώσαμε ξανά τα κεφάλια μας και το κάναμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα που διεκδικεί το Scudetto αυτήν τη στιγμή. Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50, επειδή η Ίντερ είναι μια μεγάλη ομάδα, θα έρθουν στο San Paolo ψάχνοντας να κάνουν το παιχνίδι τους, οπότε θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

«Εργαστήκαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στα αμυντικά μας καθήκοντα και έχουμε βελτιωθεί, αλλά για κάποιο λόγο ενάντια στους μικρότερους αντιπάλους, δεχόμαστε γκολ και αμέσως χάνουμε την συγκέντρωσή μας», πρόσθεσε ο Ελληνας διεθνής αμυντικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.