Κελ, ο λυτρωτής

Με γκολ του Σεμπάστιαν Κελ στο 108’, η Ντόρτμουντ έκαμψε την αντίσταση (3-2) της Χόφενχαϊμ στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Με γκολ του Σεμπάστιαν Κελ στο 108’, η Ντόρτμουντ έκαμψε την αντίσταση (3-2) της Χόφενχαϊμ στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι Βεστφαλοί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη Χόφενχάιμ, όμως συνηθισμένοι φέτος στις αναποδιές, κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της, έστω και αν χρειάστηκαν και έξτρα 30λεπτο και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού μόλις πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου άνοιξε το σκορ με τον Σούμποτιτς, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 21’ ο Φόλαντ ισοφάρισε σε 1-1 και επτά λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο έφερε… τούμπα το ματς (1-2).

Η λύση για τους γηπεδούχους ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57’, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο τέταρτο, η Μπορούσια ανέβασε την απόδοση της και στο 108’ κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Κελ που της χάρισε και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.