ΑΕΚ-Γάνδη 2-2: Βελτιωμένη δημιουργικά, προβληματική αμυντικά (videos)

H AEK παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο δημιουργικό κομμάτι, όμως πλήρωσε ξανά τα λάθη στην άμυνά της και παρότι προηγήθηκε δύο φορές έμεινε στο 2-2 με την Γάνδη.

Βελτιωμένη στο δημιουργικό κομμάτι η ΑΕΚ, αλλά με προβλήματα στην αμυντική της γραμμή στο φιλικό διάρκειας 130 λεπτών με την Γάνδη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2.

Η ΑΕΚ που προηγήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα με το γκολ του Ζίνι μετά την ασίστ του Λιβάι Γκαρσία, είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο 35λεπτο, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση μετά από λανθασμένη πάσα του Μπρινιόλι στο 17′.

Στο δεύτερο 35λεπτο, η ΑΕΚ ήταν ακόμα καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι πιέζοντας στο μισό γήπεδο την Γάνδη, η οποία ήταν εντελώς ακίνδυνη για την εστία του Μπρινιόλι. Η ομάδα του Αλμέιδα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, βρήκε γκολ με τον Ρότα σε ωραία κίνηση του διεθνούς μπακ, ενώ είχε και τεράστια διπλή ευκαιρία για το 3-1 με ΓκαρσίαΛιούμπιτσιτς.

Στο δεύτερο κομμάτι του φιλικού παιχνιδιού, ο Αλμέιδα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους διεθνείς που επέστρεψαν από το Euro, αλλά και πάλι η Ένωση “πληγώθηκε” από ίδιο λάθος που έκανε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Στο τελευταίο μισάωρο, η Γάνδη ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο με την ΑΕΚ να κυνηγάει μόνιμα τους Βέλγους και να μην έχει τη συνοχή που είχε στο προηγούμενο διάστημα του παιχνιδιού.

Το φιλμ του αγώνα

Α’ 35λεπτο

1′ Ο Γκαρσία πέρασε ωραία την μπάλα στον Ζίνι, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Γάνδης πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό.
9′ Ο Λιβάι Γκαρσία ταλαιπώρησε την άμυνα της Γάνδης, πάσαρε στον Πήλιο, ο οποίος σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
14′ Μετά από ωραία αντεπίθεση των Βέλγων, ο Σονγκό μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι και έφυγε πλάγιο.
17′ Η ΑΕΚ έκανε λάθος την ανάπτυξή της από την άμυνα, όταν ο Μπρινιόλι πέταξε την μπάλα πάνω στον Χονγκ ο οποίος “κρέμασε” τον Ιταλό και ισοφάρισε σε 1-1.
28′ Νέο λάθος του Μπρινιόλι σε ελεύθερο, έστειλε τη μπάλα σε αντίπαλο αλλά η Γάνδη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την επιθετική της προσπάθεια.

Β’ 35λεπτο

36′ Σουτ του Γιόνσον, στα σώματα και στην αγκαλιά του Ρουφ στη συνέχεια.
39′ Σέντρα του Ελίασον, ο Γιόνσον έκανε την προβολή, αλλά ο Δανός δεν μπόρεσε να κάνει επαφή με την μπάλα.
40′ Σουτ του Τισουντάλι από το ύψος της περιοχής, πάνω από την εστία του Μπρινιόλι.
46′ Ο Λιούμπιτσιτς πέρασε στον Ζϊνι, αλλά το σουτ του Ανγκολέζου πέρασε άουτ.
53′ Ο Λιβάι Γκαρσία πέρασε ωραία την μπάλα στον Ρότα, ο οποίος κινήθηκε σε θέση δεξιού εξτρέμ και με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Ρουφ για το 2-1.
60′ Ο Λιβάι Γκαρσία εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Ρουφ βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Λιούμπιτσιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία.
62′ Ο Ελίασον εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Λιούμπιτσιτς κινήθηκε προς την πορεία της μπάλας, αλλά ο Ρουφ μπλόκαρε.
66′ Σουτ του Φαντιγκά, η μπάλα πάνω από την εστία.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Μπρινιόλι – Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Πήλιος – Γαλανόπουλος, Γιόνσον – Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Ζίνι – Γκαρσία
Γάνδη: Ρουφ, Φαντιγκά, Τορουναρίγκα, Γουτανάμπε, Μπράουν, Ντε Σαρ, Χέρκενς, Χονγκ, Σονκό, Φερνάντεθ-Πάρδο, Γκουντιόνσεν (36′ Τισουντάλι).

Γ’ 30λεπτο

84′ Ωραία ατομική ενέργεια του Πάολο Φερνάντες, ο Ισπανός σούταρε από τα 20 μέτρα με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
92′ Ο Μπρινιόλι έκανε νέο λάθος στην ανάπτυξη από στην άμυνα της ΑΕΚ, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Γιοκοτοτά ο οποίος “κρέμασε” τον Ιταλό γκολκίπερ για το 2-2.
100′ Σουτ του Σιμάνσκι, έπεσε και μπλόκαρε και ο Σμιντ.

Η διαμαρτυρία της ΑΕΚ για το γκολ της ισοφάρισης των Βέλγων

Δ’ 30λεπτο

103′ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, ο Σούρντεζ βρέθηκε απέναντι από τον Μπρινιόλι με τον Χρυσόπουλο να απομακρύνει την μπάλα.
107′ Ο Χιουλσάγκερ έβγαλε σέντρα, ο Ντε Βλίγκερ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.
122′ Πλασέ του Κανελλόπουλου, εύκολα ο Σμιντ.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ
: Μπρινιόλι (101′ Θεοχάρης), Κανελλοπουλος, Ραντόνια, Βίντα (118′ Φοφανά), Χρυσόπουλος, Σιμάνσκι (118′ Κοσίδης), Ρουκουνάκης, Άμραμπατ, Φερνάντες, Γκατσίνοβιτς (118′ Μαχαίρας), Θεοδωρίδης (118′ Κάτσικας).
Γάνδη: Σμιντ, Σαμούς, Μίτροβιτς, Καντούς, Νούριο, Καμς, Γκάντελμαν, Χιουλσάγκερ, Σούρντεζ, Γιοκοτά, Αμπντουλαχί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.