Η Λίβερπουλ μπορεί!

Απίστευτη ανατροπή για τη Λίβερπουλ, που με γκολ στο 86' και στο 90'+5' ανέτρεψε το 0-1 της Σουόνσι και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Πρόκριση και για Τσέλσι.

Απίστευτη ανατροπή για τη Λίβερπουλ, που με γκολ στο 86′ και στο 90’+5′ ανέτρεψε το 0-1 της Σουόνσι και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Πρόκριση και για Τσέλσι.


Η Σουόνσι προηγήθηκε με τον Έμνες στο 66′ και έδειχνε να μπορεί να φύγει με την πρόκριση από το Άνφιλντ, ωστόσο, οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ο Μπαλοτέλι έφερε το ματς στα ίσια (86′), με τον Λοβρέν να γράφει με κεφαλιά το 2-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων! Με δέκα παίκτες από το 90’+2′ αγωνιζόταν η Σουόνσι.


Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, η Τσέλσι ζορίστηκε στην έδρα της Σρούσμπερι, αλλά πήρε τη νίκη-πρόκριση με 2-1. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά συνέχισε από εκεί που… σταμάτησε στο «Ολντ Τράφορντ» ανοίγοντας το σκορ στο 48′, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μάνγκαν στο 77′. Το νικητήριο 1-2 πέτυχε με αυτογκόλ ο Γκράντισον στο 81′.


Με τον Γιώργο Σαμαρά να περνά στο ματς στο 55′, η Γουέστ Μπρομ δεν απέφυγε την ήττα στην έδρα της Μπόρνμουθ. Ο Οκέιν άνοιξε το σκορ στο 49′, ενώ προς στιγμή όλα έδειχναν παράταση, μετά το αυτογκόλ του Έλφικ στο 85′. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε ένα λεπτό αργότερα, με τον Γουίλσον να στέλνει την ομάδα του στα προημιτελικά του θεσμού (2-1).


Ντροπιαστικό αποκλεισμό γνώρισε η Φούλαμ εντός έδρας από τη Ντέρμπι με τον Κώστα Σταφυλίδη να παρακολουθεί το παιχνίδι από τον πάγκο. Ο Ντεμπελέ έβαλε μπροστά με δύο γκολ τους Λονδρέζους στο 27′ και στο 45′ αλλά με τέρματα των Μάρτιν (45’+2′), Ράσελ (47′), Ντόκινς (54′, 65′) και Χέντρικ (62′) η Ντέρμπι έφτασε στο εκπληκτικό 2-5!


Στο άλλο ματς της ημέρας, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πέρασε με 2-1 από την έδρας της Μίλτον Κέινς Ντόνς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.