Στους «8» οι «μπλε» (video)

Το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση του αγγλικού Λιγκ Καπ πήρε η Τσέλσι με το 2-1 επί της Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση του αγγλικού Λιγκ Καπ πήρε η Τσέλσι με το 2-1 επί της Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Παρά τις αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Αντόνιο Κόντε, οι Λονδρέζοι έμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση ενός από τους στόχους τους.

Ο Ρούντιγκερ στο 26′ έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι και το 1-0 έμεινε μέχρι και τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Γουίλιαν διπλασίασε τα τέρματα των «μπλε» και «σφράγισε» τη νίκη-πρόκριση, ενώ στο 94′ η Έβερτον πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Κάλβερτ Λιούιν.

Τσέλσι (Κόντε): Καμπαγιέρο, Κέιχιλ, Ρούντιγκερ, Τζαπακόστα, Κρίστενσεν, Γουίλιαν, Ντρίνκγουοτερ (62′ Φάμπρεγας), Μουσόντα (70′ Πέδρο), Κένεντι, Αμπάντου, Μπατσουαγί (85′ Άλβαρο Μοράτα)

Έβερτον (Άνσγουορθ):
Πίκφορντ, Τζαγκιέλκα, Μπέινς, Γουίλιαμς, Κένι, Λένον (73′ Λούκμαν), ΜακΚάρθι (84′ Κάλβερτ Λιούιν), Ντέιβις, Μπανινγκίμε, Ρούνεϊ (81′ Νιάσε), Μιραλάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.