Πρόκριση “Μπόρο” με great Dimi!

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από έναν χρόνο απραξίας και βοήθησε την Μίντλεσμπρο να προκριθεί στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ επί της Άστον Βίλα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από έναν χρόνο απραξίας και βοήθησε την Μίντλεσμπρο να προκριθεί στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ επί της Άστον Βίλα.
Τη σεζόν 2015-16 ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος βοήθησε την Μίντλεσμπρο ως βασικός να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ αγωνιζόμενος και στα 46 παιχνίδια της σεζόν. Στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας παραγκωνίστηκε και για περισσότερο από έναν χρόνο δεν πήρε συμμετοχή.
Παρά το γεγονός ότι βαδίζει ολοταχώς προς το 39ο έτος της ηλικίας του, η “Μπόρο” εκτιμώντας την προσφορά του και το ήθος του, του ανανέωσε το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Ωστόσο ακόμα δεν είχε πάρει παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ τη φετινή σεζόν.
Του δόθηκε όμως η δυνατότητα να αγωνιστεί στο ματς με την Άστον Βίλα εκτός έδρας για το Λιγκ Καπ κι εκείνος ανταποκρίθηκε φωνάζοντας “παρών”. Η ομάδα του πήρε την πρόκριση χάρη σε δύο γκολ του Μπάμφορντ στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η Βίλα είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Έλφικ στη φάση του πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-0.
Ο Κωνσταντόπουλος όποτε χρειάστηκε επενέβη σωστά κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Κι όλα αυτά μία μέρα μετά την παρουσίασή του στο δικαστήριο για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στο Χαρτλπουλ. Ξεπέρασε τα 40 μίλια την ώρα σε επαρχιακή οδό περί τα τέλη Φεβρουαρίου και έπρεπε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο να απολογηθεί αφού φυσικά πλήρωσε και το πρόστιμο που του επεβλήθη.
Να σημειώσουμε ότι ο Κωσνταντόπουλος είναι κάτοχος ελληνικού εστιατορίου στο Μίντλεσμπρο με την ονομασία GReat! Καλές δουλειές!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.