Με “πύραυλο” του Ράσφορντ στα προημιτελικά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι στο Λονδίνο και προκρίθηκε στους "8" του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Δύο γκολ σημείωσε ο Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται ότι έχει βρει τον τρόπο για να χαλάει τα πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επικρατήσει εντός έδρας με σκορ 4-0 στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για το πρωτάθλημα και κατάφερε να πανηγυρίσει και στο Λιγκ Καπ, αυτή τη φορά εκτός έδρας.

Η Τσέλσι με την ψυχολογία των επτά διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις άρχισε καλύτερα το ματς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι προσαρμόστηκαν μετά το πρώτο εικοσάλεπτο σε ότι βρήκαν απέναντι τους. 

“Έσφιξαν” τους χώρους στον άξονα και αξιοποίησαν την ταχύτητα των Ράσφορντ, Λίνγκαρντ, Τζέιμς για να ασκήσουν πίεση στους Λονδρέζους. Σε μια τέτοια φάση ο Αλόνσο ανέτρεψε τον Τζέιμς στην περιοχή και ο Ράσφορντ ευστόχησε στην εκτέλεση για να ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό. 

Από την έναρξη του δεύτερου μέρους η Τσέλσι ανέβασε την απόδοση της κι έφτασε στην ισοφάριση με ατομική ενέργεια του Μίτσι Μπατσουαγί. Ο Βέλγος νίκησε το Ρομέρο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, όμως η εκτέλεση φάουλ του Ράσφορντ στο 73ο λεπτό έδωσε το ωριαότερο γκολ της αναμέτρησης και την πρόκριση στη Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.