Πρόκριση στις καθυστερήσεις για την Άστον Βίλα!

Με γκολ του Τρεζεγκέ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Άστον Βίλα επικράτησε στο «Βίλα Παρκ», της Λέστερ με σκορ 2-1 και εξασφάλισε μία θέση στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Με γκολ του Τρεζεγκέ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Άστον Βίλα επικράτησε στο «Βίλα Παρκ», της Λέστερ με σκορ 2-1 και εξασφάλισε μία θέση στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, εξαιρετικό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με την ομάδα του Ντιν Σμιθ να κάνει την έκπληξη και να αφήνει εκτός τελικού την θεωρητικά πολύ πιο δυνατή Λέστερ.

Οι «χωριάτες» ευτύχησαν στην μοναδική τελική προσπάθεια στον στόχο στο πρώτο ημίχρονο, να προηγηθούν στο 12ο λεπτό, με ωραίο διαγώνιο σουτ του Ματ Τάργκετ. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο 45λεπτο για την ομάδα του, ο Όργιαν Νίλαντ με τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις, ειδικά στην φάση του 34ου λεπτού «απογειώθηκε» στην αριστερή του γωνία και βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να προσκρούσει στη συνέχεια  στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν καθόλου, αλλά η Λέστερ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72ο λεπτό με τον Ιχεανάτσο. Και ενώ οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα των πέναλτι, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, συνεργάστηκαν οι δύο Αιγύπτιοι της Άστον Βίλα, με τον Ελ Μοχάμαντι να βγάζει την σέντρα και τον Τρεζεγκέ να σκοράρει με πολύ όμορφο πλασέ.

Η Άστον Βίλα θα διεκδικήσει λοιπόν το 6ο Λιγκ Καπ της ιστορίας της, ενώ για την Λέστερ αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο Λιγκ Καπ, μετά από 16 αγώνες (11 νίκες-5 ισοπαλίες).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.