Νίκησε η Γιουνάιτεντ, πανηγύρισε η Σίτι (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άγγιξε το θαύμα νικώντας 1-0 την Σίτι στο Ίτιχαντ, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 1-3 του Ολντ Τράφορντ, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα, παρά την ήττα μετά από 16 αγώνες στο Λιγκ Καπ, να προκρίνεται στον τελικό για τρίτη φορά στη σειρά.

Η Σίτι μπήκε στο ματς με πατημένο το γκάζι και αν δεν υπήρχε ο Ντε Χέα να σταματήσει δύο φορές τον Αγκουέρο και από μία τους Ντε Μπρόινε και Μαχρέζ, η πρόκριση θα χε πετάξει από νωρίς.

Στην πρώτη της τελική η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ με τον Μάτιτς να κάνει το φοβερό βολέ και να νικά τον Μπράβο στο 35′. Ο Σέρβος μαζί με τον Μαγκουάιρ ήταν άψογοι στα αμυντικά τους καθήκοντα και από τη στιγμή που ακυρωθηκε σωστά ως οφ σάιντ το γκολ του Στέρλινγκ στο 42′, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους κόκκινους διαβόλους μπροστά.

Η Γιουνάιτεντ είχε δύο φάσεις για το 0-2 στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για να έρθει η απάντηση από τον Στέρλινγκ που πέρασε και τον Ντε Χέα για να πλασάρει άουτ.

Στο 76′ ο Μάτις έκανε απρόσεχτο μαρκάρισμα, έκοψε την αντεπίθεση και πήρε δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια η Σίτι απλώς διαχειρίστηκε το ματς για να φτάσει στην πρόκριση στον τελικό, εκεί που την περιμένει η Άστον Βίλα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μπράβο, Κανσέλο, Ουόκερ, Οταμέντι, Ντε μπρόινε(90+1 Στόουνς), Ρόντρι, Μπερνάρντο, Γκουντογκάν, Μαχρέζ(67′ Σίλβα), Στέρλινγκ, Αγκουέρο(90+3 Ζεσούς)

ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σο(79′ Μάτα), Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Μπισάκα, Ουίλιαμς, Φρεντ, Μάτιτς, Λίνγκαρτ(65′ Περέιρα), Μαρσιάλ, Γκρίνγουντ(46′ Τζέιμς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.