Σε δεύτερη μοίρα το Carabao Cup για τον Μουρίνιο

Το βράδυ της Τρίτης η Τότεναμ υποδέχεται την Τσέλσι για το Carabao Cup ένα παιχνίδι που η Τότεναμ είναι αδύνατον να διεκδικήσει σύμφωνα με τον προπονητή της Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι η Τότεναμ θέτει ως προτεραιότητα το Europa League και θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα το Carabao Cup. 

Ο Πορτογάλος μάνατζερ της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι το γεμάτο πρόγραμμα δεν επιτρέπει στην ομάδα του να διεκδικήσει όλους τους στόχους. 

Η Τότεναμ έχει κληρωθεί με την Τσέλσι στο Carabao Cup και ο Πορτογάλος δήλωσε πως είναι αδύνατον η ομάδα του να νικήσει σε αυτό το παιχνίδι καθώς θα παραταχθεί με αρκετούς αναπληρωματικούς. 

Η Τότεναμ έχει ως πρώτο στόχο την διάκριση στο Europa League για αυτό και το League Cup περνάει σε δεύτερη μοίρα. 

“Θα ήθελα να παλέψω για αυτό το τρόπαιο αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ. Παίζουμε ένα παιχνίδι την Πέμπτη που δεν μας δίνει όσα χρήματα προσφέρει το Champions League αλλά η είσοδος στους ομίλους θα μας δώσει ένα συγκεκριμένο ποσό που για εμάς είναι αρκετά σημαντικό” είπε ο Μουρίνιο. 

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να κοντράρει η Τότεναμ την Τσέλσι απάντησε : “Θα αστειεύεστε προφανώς. Η Τσέλσι έπαιξε το Σάββατο. Παίζει την Τρίτη με εμάς και μετά ξεκουράζεται ως το σαββατοκύριακο. Εμείς παίξαμε την Κυριακή. Παίζουμε την Τρίτη. Παίζουμε την Πέμπτη και την Κυριακή ξανά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας. Η Τσέλσι έχει φανταστική ομάδα. Ο προπονητής μπορεί να κάνει rotation με όποιους θέλει αλλά για εμάς είναι αδύνατο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.