Αφεντικό η Τότεναμ (video)

Η Τότεναμ επικράτησε με 3-1 της Γουέστ Χαμ στο London Stadium έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σον που πέτυχε δύο γκολ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Ο Γιορέντε το τρίτο γκολ. Είχε μειώσει ο Πέρεθ.

Πέρσι η Γουέστ Χαμ είχε προκριθεί στην φάση των 16 του Λιγκ Καπ επί της Τότεναμ ανατρέποντας το 0-2 σε 3-2. Φέτος η ιστορία δεν επαναλήφθηκε καθώς η ομάδα του Ποκετίνο ήταν πιο σοβαρή και ανώτερη σχεδόν σε όλο το ματς. Κατάφερε έτσι να επικρατήσει σε λονδρέζικο ντέρμπι στο Λιγκ Καπ μετά από το 2008 και πέντε χαμένες προκρίσεις.

Ο Σον, στην συμμετοχή νούμερο 150 με τη φανέλα της Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό ύστερα από πάσα του Ντέλε Άλι που κόντραρε στον Ογμπόνα και στρώθηκε στον Κορεάτη για να εκτελέσει τον Αντριάν. Προς το τέλος του ημιχρόνου οι Χάμερς είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά χωρίς την κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πελεγκρίνι έπαιξε πιο ψηλά με αποτέλεσμα από νωρίς οι Σον, Ντέλε Άλι και Έρικσεν να βρίσκουν συνεχώς χώρους. Έτσι, στο 54′ από μια μακρινή μεταβίβαση του Ντέλε Άλι και λάθος κοντρόλ του Μαζουακού, η μπάλα έφτασε στον Σον ο οποίος πέρασε και τον Αντριάν για το 0-2.

Ο Πελεγκρίνι έριξε στο ματς Σνόντγκρας, Αρναούτοβιτς και Πέρεθ, και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ με κεφαλιά από κόρνερ του Σνόντγκρας έβαλε τους γηπεδούχους και πάλι στο ματς στο 71′. Όχι όμως για πολύ. Κι αυτό διότι στο 75′, κόντρα στη ροή του ματς, η Τότεναμ κέρδισε κόρνερ. Ο Έρικσεν εκτέλεσε στη καρδιά της αντίπαλης άμυνας κι ο Γιορέντε με μια επαφή παρά την πίεση του Ογκμπόν έκανε το 3-1 κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση για την ομάδα του.

Γουέστ Χαμ (Πελεγκρίνι 4-2-3-1): Αντριάν, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Φρέντερικσς, Μαζουακού, Ράις, Ομπιάνγκ (Πέρεθ), Άντερσον (Σνόντγκρας), Ντιαγκανά, Αντόνιο, Τσιτσαρίτο (Αρναούτοβις)

Τότεναμ (Ποκετίνο 4-2-3-1):
Γκαζανίγα, Σάντσες, Φόιτ, Πίτερς, Οριέ, Γουανιάμα, Γουίνκς, Ντέλε Άλι (Ενκουντού), Έρικσεν (Σκιπ ), Σον, Γιορέντε (Σισοκό) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.